Textielreiniger

Gordijnen, draperieën, glasgordijnen en stores

Vaak een opvallend interieuronderdeel

Gordijnen, draperieën, glasgordijnen en stores zijn vaak een opvallend interieuronderdeel. De meeste gordijnen en glasgordijnen worden voortdurend blootgesteld aan (direct) zonlicht en hangen vaak boven warmtebronnen, zoals verwarmingsradiatoren. Het zonlicht verzwakt de vezel en opstijgende lucht neemt stofdeeltjes mee, die zich op het weefsel vastzetten.

In het belang van de hygiëne en om de levensduur te verlengen is het raadzaam deze dan ook regelmatig te laten reinigen. Juist omdat we het hebben over een artikel dat zowel een emotionele waarde alsmede vaak een behoorlijke financiële waarde vertegenwoordigt, wilt u uw kostbare raamdecoratie in de meest ideale omstandigheden laten reinigen.

Elke gordijn de juiste behandeling

Onze textielreiniger zal op basis van stof, confectiemethode en bevuiling de meest geschikte techniek bepalen voor uw gordijnen. Bij bijzonderheden neemt de textielreiniger telefonisch contact met U op.
Uw gordijnen worden professioneel gestreken, dus geen gedoe meer met een huishoudstrijkplank maar meer vrije tijd. Ook herstellingen en aanpassingen kunnen door ons uitgevoerd worden.

Vuil en waterafstotend.

Woont U in de stad? Of aan een drukke straat of zijn het de grijpgrage handen van de (klein)kinderen. U zal het al gemerkt hebben Uw gordijnen worden snel grauw. Wij kunnen uw gordijnen behandelen met een speciale coating die er voor zorgt dat uw gordijnen vuil en waterafstotend zijn. hierdoor is de vezel beter beschermt en zal uw gordijn na een volgende reiniging nog netter terug komen. Vraag naar de Profit-Reppelent coating in een van onze winkels.

Tip :

Als je nieuwe gordijnen koopt met een verduisteringsgordijn als voering is het aan te raden dat je deze niet aan elkaar laat stikken. Er bestaat een speciaal lint om deze met de haakjes aan elkaar te zetten. Overgordijnen en verduisteringsgordijnen hebben elk hun eigen ideale reinigingsmethode.