Textielreiniger

Zetelreiniging

Een beeld- en sfeerbepalend element.

Uw zetels zijn een beeld- en sfeerbepalend element in het interieur. Een ongelukje is sneller gebeurd dan u denkt, maar ook de dagelijkse blootstelling aan een minimum aan stof en vuil zal uw zetel na verloop van tijd doen vergrauwen. Een reinigingsbeurt is de oplossing.

Ook voor zetel- en stoelovertrekken geldt dat de reinigingsmethode wordt gekozen op basis van stof, confectiemethode, bevuiling en mogelijke krimp. Bij vragen of opmerkingen neemt de textielreiniger vooraf telefonisch contact op met U, indien nodig met de fabrikant of verkoper.

En natuurlijk worden na de reiniging u zetel- of stoelhoezen tot in de puntjes gestreken. Klaar om opnieuw een eyecatcher te worden in uw woonkamer.

Vuil en waterafstotend.

Een ongelukje is snel gebeurt! Maar wist u dat wij uw zetelhoezen kunnen behandelen met een speciale coating die er voor zorgt dat uw zetels vuil en waterafstotend zijn. Hierdoor is de vezel beter beschermt tegen ongelukjes e.d. Vraag naar de Profit-Reppelent coating in een van onze winkels.

Tip:

Laat uw bankbekleding niet te vuil worden, regelmatig reinigen is aan te raden. Ga zeker nooit lokaal ontvlekken! Als je de vlek al proper krijgt, is dat enkel op die plek en zal je het verschil zeker merken.