Textielreiniger

Tarieven strijkdienst

Tarieven strijkdienst

Wat is de prijs voor het strijken van wasgoed?
Strijkdienst.be werkt met een tarievenlijst uitgedrukt in minuten. Elke dienstencheque (DC) is 60 min. waard, deze tijd wordt gebruikt voor het registreren, strijken, sorteren en de kwaliteitscontroles. Onze tarievenlijst vindt u op deze fiche.
Door te werken met een tarievenlijst kan de klant, voor hij zijn strijk laat strijken, berekenen wat hij zal moeten betalen.

Download onze tarievenlijst.

Jaarlijkse administratieve bijdrage

Als gebruiker van onze strijkdienst betaal je per gepresteerd uur een dienstencheque deze kost voor de meeste mensen 6€30, daarbovenop rekenen wij 1 maal per jaar een administratieve kost aan van 15€, ongeacht of u af en toe of wekelijks gebruik maakt van de strijkdienst.

Kredietminuten?

Wat als ik voor 90 min. strijk afgeef? 1,5 cheques kan ik niet afgeven. Je betaalt altijd het aantal dienstencheques afgerond naar boven, in het voorbeeld dus 2. Hierdoor heb je krediet (bv. 30min.) over en deze kan je bij je volgende strijk in mindering brengen.
Hiervoor dien je je rekening van je voorgaande strijkbeurt bij te voegen bij je nieuwe strijk.

Starten met strijkdienst.

Wil je starten met strijkdienst, goed idee! Om jou op te starten als klant van onze strijkdienst rekenen wij voor het eerste jaar een administratieve kost aan van 15€ + een waarborg voor de mand van 15€. deze wordt in rekening gebracht bij je eerste strijkbeurt.

Ook zal er een overeenkomst worden opgemaakt tussen U als klant en onze strijkdienst, dit om te voldoen aan alle wettelijke bepalingen van de dienstenchequewetgeving.